ΑΕΚ

Επιστρέφει με... Κύπελλο

Επιστρέφει με... Κύπελλο
INTIME SPORTS

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον θεσμό, η ΑΕΚ επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδας και κάνει το ντεμπούτο της στις επίσημες διοργανώσεις με αντίπαλο τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ (20:00 Sport24.gr / ΟΤΕTV).

Το φιλικό με την Ρόμα ολοκληρώθηκε, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε «πλύση εγκεφάλου» στους παίκτες του για να ξεχάσουν τους Ιταλούς και να επικεντρωθούν στον Φωκικό και η ώρα για τα πρώτα πραγματικά συμπεράσματα των δυνατοτήτων της Ένωσης, έφτασε.

Ο τεχνικός του δικεφάλου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είχε αποβληθεί στο μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι τιμωρημένος. Ως αντικαταστάτης φαντάζει ο Ζόριτς που δοκιμάστηκε στις τελευταίες 2 προπονήσεις ως δεκάρι.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ είναι ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δύδιμο Κολοβέτσιος - Λαμπρόπουλος, δεξί μπακ Μπακάκης και αριστερό ο Πεταυράκης, αμυντικοί μέσοι Κορδέρο και Ανάκογλου, μπροστά τους ο Ζόριτς, αριστερά Μπαρμπόζα, δεξιά Πλατέλλας και στην κορυφή ο Αραβίδης.

Όσον αφορά τον Φωκικό, πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ομάδα, καθώς στο ρόστερ της παρέμειναν από την περισνή χρονιά μόλις δύο ποδοσφαιριστές. Όπως είναι το αναμενόμενο, οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά, αναμένεται να παραταχθούν με αμυντικό προσανατολισμό προκειμένου να κλέψουν ότι καλύτερο μπορούν, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιαννίκογλου, Μουστάκης, Πολυχρονάκης, Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Σαινέ, Σκαρίμπας, Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Καλλέργης, Τζακέσα

Στα αξιοσημείωτα του συγκεκριμένου ματς, η απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Φωκικού από την αστυνομία υπό τον φόβο επεισοδίων....

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ