ΑΕΚ

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη στην επιστημονική ημερίδα της ΑΕΚ

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη στην επιστημονική ημερίδα της ΑΕΚ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 1η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα "Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών" και τη συμμετοχή των επικεφαλής των ιατρικών επιτελείων των Μπαρτσελόνα και Σεβίλλης.

Στις 28 Μαρτίου από τις 8:30 έως τις 19:45 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί η πρώτη επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα "Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών" και τη συμμετοχή των επικεφαλής των ιατρικών επιτελείων των Μπαρτσελόνα και Σεβίλλης.

Παρόντες το μέλος του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Mindaguas Goudelis κι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Σεβίλλης, D. Ribas.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική», που θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου από τις 8.30 έως τις 19.45 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Για όλες τις λεπτομέρειες της επιστημονικής ημερίδας, που έχει ήδη προσελκύσει διεθνές επιστημονικό ενδιαφέρον, αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 15.00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, κ. Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης.

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συμμετοχή 18 ομιλητών, ανάμεσα στους οποίους το μέλος του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Mindaguas Goudelis, του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Σεβίλλης, D. Ribas, αλλά και του ψυχολόγου του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης, Dr. Morillia Miguel και πολλοί ακόμα κορυφαίοι Ελληνες επιστήμονες και ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή επιστημονικό προσωπικό εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!

Όσοι θέλουν να μετάσχουν μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους στο afea.gr ([email protected], τηλ: 210 3668853) αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ([email protected], τηλ: 210 6855850)".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ