ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, επιστρέφοντας ύστερα από μία πενταετία στους "κιτρινόμαυρους".

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε την Πέμπτη (29/06) με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Κλωναρίδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, επιστρέφοντας στους "κιτρινόμαυρους" ύστερα από μία πενταετία, κατά την οποία αγωνίστηκε στη Λιλ, την Μουσκρόν, τη Λανς και τον Παναθηναϊκό. Ο Κλωναρίδης είναι προϊόν των ακαδημιών του "Δικεφάλου" και στο πρώτο πέρασμά του απ' την ομάδα πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Θυμίζουμε πως οι διοικούντες την ΑΕΚ κατέβαλαν περίπου 200.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα για χάρη του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Ένωσης, ύστερα απ' τους Έλντερ Λόπες, Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιώργο Γιακουμάκη.

Το Σάββατο, ο "Κλώνα" μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς θα ταξιδέψει για το Κιέλτσε της Πολωνίας, για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για το στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ομάδα της Λανς. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

O Βίκτωρ Κλωναρίδης γεννήθηκε στο Σεραίν του Βελγίου στις 28/7/1992. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010-11 με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ. Πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Λιλ, ενώ έπαιξε δανεικός και στη Μουσκρόν του Βελγίου. Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το 2014, το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την γαλλική Λανς και στο δεύτερο μισό της περιόδου έπαιξε ως δανεικός στην Παναθηναϊκό.

Στη Super League μετράει 113 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ είναι ο σκόρερ του τελευταίου γκολ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ από τη νίκη με 3-1 στο Γκρατς της Αυστρίας επί της Στουρμ στις 14 Δεκεμβρίου του 2011

Βίκτωρα, καλώς ήλθες και πάλι στο σπίτι σου!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ