ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Αλμπάνης με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνει την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού στους "κιτρινόμαυρους".

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ, ή για την ακρίβεια η δεύτερη καθώς ως μεταγραφή λογίζεται και ο Λιβάγια, επισημοποιήθηκε μέσω… Ριζούπολης. Ο Απόλλων με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε την συμφωνία με την Ένωση για την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη.

Και μάλιστα με δυο όρους που αφορούν το ποσοστό μεταπώλησης αλλά και την προτεραιότητα σε περίπτωση παραχώρησης. Όπερ σημαίνει πως πλέον και επισήμως, ο Αλμπάνης πηγαίνει στην ομάδα που είχε επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Αλμπάνης τη φετινή σεζόν με τον Απόλλωνα στη Super League είχε 29 συμμετοχές και οκτώ γκολ και ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να μπορέσει η ομάδα της Ριζούπολης να παραμείνει στην κατηγορία και να μην γίνει ασανσέρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ