ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2022 ο Μάνταλος

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η πρόθεση της ΑΕΚ για το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου, είχε φανεί μόλις ελάχιστα... λεπτά μετά την κακιά στιγμή στη Νέα Σμύρνη, όταν είχε δοθεί εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για ανανέωση του συμβολαίου. Η πρόθεση του αρχηγού της Ένωσης απέναντι στην ομάδα ήταν επίσης ξεκάθαρη.

Ήθελε να μείνει και πριν τον τραυματισμό του, δείχνει το δέσιμο του και με την στάση του ( όπως ήδη έχει διαβασει στο Sport24.gr), μετά τον τραυματισμό του. Και αυτό το δέσιμο αποτυπώθηκε και στο... χαρτί. Πριν από λίγο ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι και το 2022.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 26χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2019, όμως υπήρχε πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ανεξαρτήτως του τραυματισμού, όπως και εν τέλει συνέβη. Ο Μάνταλος έχει σημειώσει 27 γκολ και έχει μοιράσει 36 ασίστ σε 117 αναμετρήσεις με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, την οποία φοράει απ' το 2014.

Αν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο, τότε ο αρχηγός της Ένωσης θα κλείσει μία οχταετία με τον δικέφαλο στο στήθος, αποτελώντας μία απ' τις σύγχρονες μορφές της ΑΕΚ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το συμβόλαιο ζωής, που υπέγραψε με την ομάδα μας, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ