ΑΕΚ

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών. Διαβάστε ποιο νούμερο επέλεξε ο 27χρονος άσος.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία του συλλόγου, όπου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα ο παίκτης επέλεξε την φανέλα με "4" που έχει την σημασία της για την ΑΕΚ λόγω του Στέλιου Μανωλά. Ο Βράνιες θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 26 του μηνός για να ξεκινήσει προπονήσεις στα Σπάτα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14 , Γκαζιάντεπσπορ 2015) και Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ.

Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ