ΑΕΚ

Επίσημα νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Επίσημα νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επίτευξης συμφωνίας με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Όπως αναμενόταν, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι κι επίσημα ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον 39χρονο παλαίμαχο άσο, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από έξι χρόνια στην ομάδα, αυτή τη φορά από διοικητική θέση.

Ο Σουηδός έφθασε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (09/09) και μετέβη άμεσα στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας. Ο Μαϊστόροβιτς διαδέχεται τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος αποτελεί, εδώ και καιρό, παρελθόν από την Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς υπήρξε διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής (50 συμμετοχές, 2 γκολ) που ξεκίνησε την καριέρα του από τη σουηδική Μπρομαποϊκάρνα και αγωνίστηκε ακόμα στη Φορτούνα Κολωνίας, στη Βέστερος, στη Μάλμε, στην Τβέντε, στη Βασιλεία και στη Σέλτικ. Από το 2008 έως το 2010 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2014 με τη φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Το ποστ στο facebook:

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Μαϊστόροβιτς έφυγε από τα γραφεία της ΠΑΕ και κατευθύνθηκε προς τα Σπάτα για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ