ΑΕΚ

Επιπλέον 30 μέρες τιμωρίας στον Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ τιμωρήθηκε εκ νέου για την χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Στον Ισπανό επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 μέρες.

Στα... μπουθ θα χρειαστεί να ανέβει και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ για να κοουτσάρει την ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με 45 μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Με δεδομένο πως έχει εκτίσει ο Χιμένεθ ήδη τις 15, θα απουσιάσει για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για τα ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και με την ΑΕΛ στην Λάρισα. Όπως και στην ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της απόφασης: "Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ