ΑΕΚ

Επιμένει στην ίδια σκέψη ο Κετσπάγια

Επιμένει στην ίδια σκέψη ο Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση έκανε δοκιμή με αλλαγή συστήματος. Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ έχουν το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα ενόψει ΑΕΛ.

Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές και σε πρόσωπα αλλά ακόμα και στο σχήμα για το ματς με την ΑΕΛ, στη Λάρισα, φαίνεται να είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ δούλεψε με το 4-3-3.

Όπως ήδη από χθες διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Κετσπάγια σκέφτεται ένα σχήμα με τον Γιόχανσον, τον Μπακασέτα και τον Μάνταλο στη μεσαία γραμμή. Τον Σουηδό ως κόφτη και τους δυο Έλληνες διεθνείς ως εσωτερικούς χαφ. Με τον Πλατέλλα και τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα της επίθεσης και τον Αραβίδη για περισσότερη ώρα στην κορυφή.

Το δοκίμασε χθες (13/10), το δοκίμασε και σήμερα (14/10). Και αυτή η σκέψη φαίνεται να ωριμάζει στο μυαλό του Κετσπάγια και το δίλημμα φαίνεται να πηγαίνει μόνο στην επιλογή του Αραβίδη ή Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης. Με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, καθώς ο δεύτερος προέρχεται από τον τραυματισμό στη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιόχανσον: "Εκπληκτικός σκόρερ ο Μπεργκ"
Μπήκε ο Ντίντακ στις προπονήσεις της ΑΕΚ
Χωρίς Γκάλο η προπόνηση της ΑΕΚ

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ