ΑΕΚ

Επιμένει στην ανανέωση με Γιόχανσον η ΑΕΚ

Επιμένει στην ανανέωση με Γιόχανσον η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ένωση εξακολουθούν να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα το νέο συμβόλαιο του Γιόχανσον και περιμένουν τον μάνατζερ του Σουηδού στην Αθήνα

Μπορεί οι Γάλλοι να δίνουν πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο η συμφωνία της Τουλούζ με την ΑΕΚ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, να κλείσει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Όμως στην Ένωση το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Όπως έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, η πρώτη προτεραιότητα της ΑΕΚ, παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού μέσου.

Και μάλιστα γι αυτό περιμένουν στην Αθήνα και τον μάνατζερ του Γιόχανσον, προκειμένου να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Άλλωστε ως προς την Τουλούζ, εκείνο που βγαίνει από την ΑΕΚ, είναι πως έτσι κι αλλιώς ακόμα απέχει από τις απαιτήσεις που υπάρχουν για την παραχώρηση του Σουηδού χαφ.

Το σίγουρο είναι πως εξελίξεις θα υπάρξουν σε κάθε περίπτωση μέσα στην εβδομάδα με τον Γιόχανσον. Καταρχήν με διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη για το νέο συμβόλαιο και κατά δεύτερον, πιθανότατα και νέα κρούση από την Τουλούζ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ