ΑΕΚ

Επιμένει για Μπράβο η ΑΕΚ

Επιμένει για Μπράβο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να ασχολείται με την περίπτωση του Φεντερίκο Μπράβο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr προσέγγισε με βελτιωμένη πρόταση την πλευρά του Αργεντινού μέσου.

Ο 23χρονος Αργεντινός μέσος, Φεντερίκο Μπράβο, είναι μια περίπτωση που θεωρείται ευκαιρία και απασχολεί την Ένωση, όπως διαβάσατε πρώτοι από το Sport24.gr.

Άλλωστε και τα σωματικά του χαρακτηριστικά (ανάστημα 1.84 μ.) που δείχνουν ότι είναι ένας ψηλός αμυντικός χαφ - διαφορετικό στυλ από αυτό του εμφανώς πιο μικρόσωμου Αντρέ Σιμόες - αλλά και τα ποιοτικά του (αγωνίζεται με ευχέρεια και στο κέντρο της άμυνας) έχουν κάνει "κλικ" στην Ένωση.

Μπορεί, δηλαδή, να μην είναι μεταγραφική προτεραιότητα η συγκεκριμένη θέση, αλλά όταν υπάρχουν ευκαιρίες δεν περνούν απαρατήρητες, όπως και σε άλλες θέσεις (Μεληκιώτης, Τσιντώντας, Γιακουμάκης). Άλλωστε έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε μία εκ των δύο κορυφαίων ομάδων της πατρίδας του - Μπόκα Τζούνιορς κι έχει νιώσει στο πετσί του την πίεση του πρωταθλητισμού, αλλά και στο εξωτερικό με τη φανέλα της New York City (MLS, ΗΠΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ έχει "ανεβάσει" την προσφορά της προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, γεγονός που δείχνει ότι δεν έχει παρατήσει την υπόθεση κι επιμένει για την απόκτησή του. Άλλωστε, ο "φάκελός" έχει δεχθεί θετικές εισηγήσεις από το "κιτρινόμαυρο" επιτελείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φεντερίκο Μπράβο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ