ΑΕΚ

Επιλέγει προπονητή ο Μελισσανίδης

Επιλέγει προπονητή ο Μελισσανίδης
Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάγεβιτς ενημέρωσε τον Μελισσανίδη για όλες τις επαφές του με υποψήφιους προπονητές και εκείνος αποφασίζει ανάμεσα σε Μοντανιέ, Φινκ και Αρουαμπαρένα.

Το παζλ με την πλήρη εικόνα για όλα τα δεδομένα που αφορούν τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ, έχει συμπληρωθεί ήδη από χθες(30/5). Και αυτή την εικόνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, την μετέφερε σήμερα (31/5) αναλυτικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ έκανε μια πλήρη ενημέρωση για όλα τα δεδομένα που αφορούν τον Μοντανιέ, τον Φινκ και τον Αρουαμπαρένα, ενώ ο Μπάγεβιτς μετέφερε στον Μελισσανίδη και την εικόνα που σχημάτισε ο ίδιος από τις συναντήσεις που είχε και με τους τρεις προπονητές.

Πλέον, εκείνο που απομένει, είναι η οριστική επιλογή. Αυτή την επιλογή, θα την κάνει ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Πλέον έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του και στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει.

Ο Μοντανιέ με τον Φινκ φαίνεται να έχουν ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Αρουαμπαρένα, αλλά η τελική επιλογή θα κριθεί στην... λεπτομέρεια.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ