ΑΕΚ

Επίκειται ραντεβού των τριών...

Επίκειται ραντεβού των τριών...
INTIME SPORTS

Εν αναμονή της συνάντησης των Μελισσανίδη, Παππά, Νοτιά, Βιντιάδη είναι όλοι στην ΑΕΚ που θεωρούν το συγκεκριμένο ραντεβού μοναδική ελπίδα για την ΠΑΕ. Ενημέρωση από Βιντιάδη περιμένει η ΠΑΕ

Το επικείμενο ραντεβού μεταξύ των τεσσάρων ανδρών περιμένουν στην Ένωση, με τις τελευταίες επαφές να βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα που επικαλείται το περιβάλλον του Πέτρου Παππά, ο ίδιος θα πάρει πάνω του το θέμα της συνάντησης με τους Μελισσανίδη, Βιντιάδη και Νοτιά και μάλιστα φέρεται να είπε στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα μιλήσει εκείνος με τον «Τίγρη» ώστε να αποφασιστεί η μέρα και ο τόπος που θα γίνει η συνάντηση.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παππάς παραμένει ξεκάθαρος στη θέση του ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα ιδιοκτησιακό σχήμα αν όλοι οι πρώην συμμέτοχοι της ομάδας σωτηρίας 2004 δεν βάλουν εξίσου το χέρι στην τσέπη για το θέμα των χρεών. Επίσης θα δεχόταν να σταθεί στο μέρος του Τίγρη μόνον εφόσον εκείνος έβγαινε μπροστά ως ο βασικός χρηματοδότης και ο νο 1. επενδυτής για την ΑΕΚ, κάτι που ο Μελισαννίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνει αν δεν κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Ενημερώνει ο Βιντιάδης

Όπως αναφέρει το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή, ο ίδιος φέρεται να είναι έτοιμος να ενημερώσει τους διοικούντες της ΠΑΕ για τις αποφάσεις του και πιθανόν κάτι τέτοιο να γίνει την Παρασκευή (1/3).

Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει ξεπεράσει το χρονικό περιθώριο που του δόθηκε από την τελευταία Γ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρόλα αυτά συνεχίζει τις προσπάθειες και μάλιστα, σε νέα επικοινωνία που είχε με τους οργανωμένους, τόνισε ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Μάλιστα από το περιβάλλον του υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανόν και την Παρασκευή να είναι σε θέση να ενημερώσει την διοίκηση σχετικά με τις κινήσεις του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ