ΑΕΚ

"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς

"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς
Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς πήγε το βράδυ της Τρίτης (19/4) στο "Holiday Inn" με σκοπό να μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ, λίγο μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ. Εικόνες από το πήγαινε - έλα του πρώην και του υπηρεσιακού τεχνικού της "Ένωσης". (PHOTOS).

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και ο άνθρωπος που τον αντικαθιστά μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι ο Στέλιος Μανωλάς. Το βράδυ της Τρίτης (19/4) ο τελευταίος πήγε στο "Holiday Inn", όπου έχει καταλύσει η αποστολή της "Ένωσης", μία μέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο (20/4, 19.00), με σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς

Ανέλαβε άμεσα καθήκοντα ο Μανωλάς, που κοούτσαρε την Κ20 της ομάδας στο πρωτάθλημα Νέων. Στο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος και αυτός θα έλεγε δυο λόγια προς τους παίκτες στο σαλόνι όπου είχαν συγκεντρωθεί.

Εικόνες από την αποχώρηση του Πογέτ

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Γκουστάβο Πογέτ, πήρε τα πράγματά του και έφυγε από το ξενοδοχείο. Δείτε εικόνες από την αποχώρηση του Ουρουγουανού προπονητή:

"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς
"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς
"Έπιασε" δουλειά ο Μανωλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρναούτογλου: Είπε την αλήθεια και φεύγει
Στο "Holiday Inn" ο Μπάγεβιτς

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Τώρα προέχει ο Ατρόμητος"
Ο απόλυτος... αιφνιδιασμός από Πογέτ
Ο Πογέτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ