ΑΕΚ

Επέστρεψε ο Ροντρίγκες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής (12/03) με τον ΠΑΟΚ. Θλάση πρώτου βαθμού ο Αλμέιδα, αμφίβολος ο Βράνιες.

Ένα καλό μαντάτο περίμενε τον Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή (08/03) προπόνηση στα Σπάτα. Ο Πατίτο Ροντρίγκες επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι που σημαίνει πως πλέον και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανεβάζει στροφές προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς της Κυριακής (12/03) με τον ΠΑΟΚ. Όπως άλλωστε είχε συμβεί ήδη από χθες με τον Ροντρίγκο Γκάλο. Επίσης κανονικά προπονήθηκε και ο Βασίλης Μπάρκας, που είχε πάθει ένα διάστρεμμα, ελαφρύ όπως αποδείχθηκε, στο ματς με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα ο απεικονιστικός έλεγχος επιβεβαίωσε πως ο Ούγκο Αλμέιδα έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και σίγουρα χάνει τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν και ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Επίσης ο Όγκιεν Βράνιες υποβλήθηκε και σήμερα μόνο σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, καθώς υποφέρει από ένα αιμάτωμα. Και προφανώς είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι επόμενες δυο προπονήσεις θα είναι κρίσιμες. Όμως οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του Βόσνιου αμυντικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ