ΑΕΚ

Επέστρεψε με διάστρεμμα ο Λόπες

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μ’ έναν ελαφρύ τραυματισμό επέστρεψε από τη Ρωσία ο Έλντερ Λόπες. Πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Τάσος Μπακασέτας.

Μετά κυρίως από την πίκρα του αποκλεισμού, αλλά και την ταλαιπωρία του ταξιδιού της επιστροφής, το τελευταίο που θα ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ, θα ήταν να λάβει και γεμάτο ιατρικό δελτίο. Ωστόσο ευτυχώς για τον Ισπανό τεχνικό, ακόμα και το πρόβλημα με το οποίο επέστρεψε ο Έλντερ Λόπες, δεν είναι σοβαρό.

Ο Πορτογάλος μπακ υπέστη ένα διάστρεμμα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, χωρίς πάντως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία. Πάντως σήμερα (03/08) έκανε μόνο θεραπεία. Επίσης ούτε ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε κανονικά. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός όχι απλώς δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητας του, αλλά όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής (30/07) είχε δεχθεί και ένα χτύπημα πάνω στην διεκδίκηση της μπάλας. Και σήμερα έκανε μόνο πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Αύριο (04/08) οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό και όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr από νωρίς το πρωί, το πρόγραμμα για τους "κιτρινόμαυρους" λέει από το Σάββατο (05/08) μέχρι και τουλάχιστον την Δευτέρα (07/08)… εγκλεισμό στο ξενοδοχείο. Ήτοι, προπονήσεις στα Σπάτα, αλλά και φαγητό και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, σαν να βρίσκεται η ομάδα στο εξωτερικό για βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ