ΑΕΚ

Επέστρεψαν στην ΑΕΚ οι Σιμόες και Γκάλο

Επέστρεψαν στην ΑΕΚ οι Σιμόες και Γκάλο
Γκάλο, Σιμόες, ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέλος η άδεια για Σιμόες και Γκάλο, που μπήκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία την Τετάρτη (29/6) με τον Μάνταλο και τον Αραβίδη, αλλά χωρίς τον Βάργκας.

Δυο μέρες έξτρα άδειας είχαν πάρει ο Αντρέ Σιμόες και ο Ροντρίγκο Γκάλο. Αμφότεροι όμως αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από συνεπείς, καθώς επέστρεψαν στην Αθήνα εγκαίρως, ώστε να μπορέσουν να δώσουν το παρών και στη σημερινή (26/6) απογευματινή προπόνηση.

Πλέον στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια, έχουν μείνει μόνο τα ονόματα των διεθνών Μάνταλου και Αραβίδη. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα χωριστούν αύριο (27/6) σε δυο γκρουπ. Το ένα θα κάνει εργομετρικά τεστ και το άλλο προπόνηση, ενώ το απόγευμα όλοι οι κιτρινόμαυροι έχουν κανονικά ραντεβού στα Σπάτα για δουλειά. Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη (28/6).

Η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία την Τετάρτη (29/6) με τον Μάνταλο και τον Αραβίδη, αλλά χωρίς τον Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός ζήτησε άδεια για να παντρευτεί στο Βέλγιο και θα πάει κατευθείαν στο Κίελτσε στο τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός που θέλει ο Κετσπάγια
"Τελειώνει του Μπουονανότε"
Άρχισαν τα... ζόρια στην ΑΕΚ
Δύναμη ψυχής από Ξηροκώστα

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ