ΑΕΚ

Επέλεξε Λούκας Μπογέ η ΑΕΚ

Carlos Andres Sanchez of Argentina's River Plate, left, celebrates with teammate Lucas Boye after scoring against Paraguay's Libertad during a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Oct. 16, 2014. (AP Photo/Jorge Saenz)
Carlos Andres Sanchez of Argentina's River Plate, left, celebrates with teammate Lucas Boye after scoring against Paraguay's Libertad during a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Oct. 16, 2014. (AP Photo/Jorge Saenz) AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός, Λούκας Μπογέ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή και προχωρά για να κλείσει τον δανεισμό του από την Τορίνο.

Μπορεί τελικά η ΑΕΚ να μην έφερε τον Εσέκιελ Πόνσε, όμως φαίνεται πως τελικά την επίθεση της θα την ενισχύσει με Αργεντινό και μάλιστα εξ Ιταλίας. Ο Λούκας Μπογέ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης και μ’ αυτή την περίπτωση βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αργεντινό, που μπορεί να παίξει σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή. Ανήκει στην Τορίνο, αλλά πέρυσι τον Γενάρη πήγε δανεικός στην Θέλτα, όπου έκανε 13 ματς χωρίς να σκοράρει. Από την Τορίνο αποκτήθηκε το 2016, καθώς τον παραχώρησε η Ρίβερ Πλέιτ, αφού πρώτα τον είχε δώσει δανεικό στη Νιούλς. Με τους Γκρανάτα ο Μπογέ έκανε 47 ματς και τρια γκολ.

Στην ΑΕΚ στράφηκαν στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού μετά το ναυάγιο με Πόνσε. Κυρίως διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στην κορυφή και στα άκρα και έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έλειπαν από την επίθεση της Ένωσης. Ο στόχος είναι να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν και αυτές οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν άμεσα.

Photo Credits: AP Photo/Jorge Saenz

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ