ΑΕΚ

Επέλεξε Ελλάδα αντί για Αργεντινή ο Σουκουλίνι

Επέλεξε Ελλάδα αντί για Αργεντινή ο Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Διαβάστε περισσότερα.

Το δέσιμο του Μπρούνο Σουκουλίνι με την ΑΕΚ και την Ελλάδα, ήταν εξπρές αλλά... δυνατό. Άλλωστε είχαν να λένε οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, πόσο χάλια ψυχολογικά πήγε ο Αργεντινός στα Σπάτα για να τους χαιρετήσει πριν φύγει για Αγγλία και πόσο άστραψε το χαμόγελο του, όταν του είπε ο Πογέτ πως θα τον περιμένει για τα πλέι οφ.

Και τώρα που ο Σουκουλίνι έχει μπροστά του λίγο χρόνο, μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, επέλεξε αντί να επιστρέψει στην Αργεντινή, να έρθει στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός μέσος ζήτησε άδεια από την Σίτι και φτάνει απόψε στην Αθήνα.

Θα μείνει για λίγες μέρες, μέχρι να είναι έτοιμος να ξεκινήσει την δουλειά με το ιατρικό τιμ του αγγλικού συλλόγου στο Μάντσεστερ. Ωστόσο είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο Σουκουλίνι επέλεξε να περάσει αυτές τις λίγες μέρες στην Ελλάδα και με τους φίλους του στην ΑΕΚ και όχι στην Αργεντινή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ