ΑΕΚ

Επειγόντως αποφόρτιση στην ΑΕΚ

Επειγόντως αποφόρτιση στην ΑΕΚ
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειδικό γεύμα σήμερα (29/2) στο ξενοδοχείο και προπόνηση σε δυο διαφορετικά γκρουπ για τους παίκτες της ΑΕΚ μια ημέρα μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0) στο ΟΑΚΑ.

Στο διάστημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει αποδείξει πως θεωρεί κεφαλαιώδες κομμάτι της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, την αποφόρτιση μετά από τα παιχνίδια. Δεν έχει διστάσει να δώσει ακόμα και διήμερο ρεπό, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την αποφόρτιση των παικτών την θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική. Ειδικά μετά από ντέρμπι και πολύ περισσότερο όταν έχουν φανεί σημάδια κόπωσης στους ποδοσφαιριστές του. Ενδεχομένως αν δεν υπήρχε ο ημιτελικός του κυπέλλου την Πέμπτη (3/3), ο Πογέτ να έδινε σήμερα (29/2) ρεπό.

Ίσως πάλι και όχι, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός ήθελε να βάλει τους παίκτες του σ' ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και διαχείρισης της κούρασης. Πρόγραμμα που περνούσε μέσα και από την διατροφή. Γι αυτό και όλη η ομάδα γευμάτισε το μεσημέρι μαζί στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή πριν από τα ματς.

Ενώ η προπόνηση έγινε σήμερα (29/2) σε δυο γκρουπ. Το πρώτο δούλεψε το πρωί, με παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο πήγε στα Σπάτα το μεσημέρι και το αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες (28/2) και που είχαν και την μεγαλύτερη καταπόνηση. Και ήταν ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ