ΑΕΚ

Έπαιξε στο δίτερμα ο Ντίας

Έπαιξε στο δίτερμα ο Ντίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουρουγουανός μπακ, Μανουέλ Ντίας, για πρώτη φορά από την μέρα που ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ, έπαιξε σε οικογενειακό διπλό.

Είναι δεδομένο πως ο Μανουέλ Ντίας θα χρειαστεί ακόμα αρκετό χρόνο για να μπορέσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ως προς την φυσική κατάσταση. Άλλωστε το είπε ακόμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το φιλικό με την Βίγκρι.

Ωστόσο ο Ουρουγουανός μπακ για πρώτη φορά, από τότε που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, έπαιξε στο οικογενειακό διπλό στη σημερινή (13/7) προπονηση. Μάλιστα ο Ντίας ήταν κεφάτος και έδωσε και ασίστ σε γκολ του Τζανετόπουλου.

Πάντως δεν είναι διόλου βέβαιο, πως η παρουσία του Ουρουγουανού για πρώτη φορά στο δίτερμα, σημαίνει πως ο παίκτης θα πάρει χρόνο συμμετοχής, στο αυριανό (14/7) τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, απέναντι στην Πογκόν.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Κετσπάγια για το ματς αυτό, όλα δείχνουν πως και πάλι θα ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας. Όπως έκανε και στο φιλικό με την Βίγκρι. Αυτό έδειξε και στο σημερινό δίτερμα όπου επανέφερε την τετράδα της άμυνας με Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιο στα στόπερ και Γκάλο με Ντίντακ στα δυο άκρα.

Ο Γαλανόπουλος ήταν ο παρτενέρ του Σιμόες στα αμυντικά χαφ, ενώ σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Αραβίδη, έπαιζε ο Μπακασέτας. Και στα δυο "φτερά" της επίθεσης ήταν ο Πλατέλλας με τον Ζόριτς.

* Από μια σύσπαση αριστερού τετρακεφάλου υποφέρει ο Δημήτρης Ανάκογλου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Photo credits: ACTIONS IMAGES

Δείτε πλάνα από την προπόνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμία εξέλιξη με Μιλοβάνοβιτς
Το εσωτερικό μπάχαλο της ΑΕΚ
Σιμόες: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πογέτ αλλά..."
Σε αναζήτηση θέσης ο Μπακασέτας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ