ΑΕΚ

Επαγρύπνηση και αυστηρά μέτρα

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε συναγερμό είναι όλοι στην ΑΕΚ, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο και κυρίως καμία προβοκάτσια στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα υπάρχουν στο ματς της Κυριακής (22/4) στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό, αλλά και ύψιστη επαγρύπνηση των ανθρώπων της ΑΕΚ, για τυχόν κρούσματα προβοκάτσιας.

Άλλωστε υπάρχει ήδη το περιστατικό της προηγούμενης Τετάρτης, με την ύποπτη ομάδα ατόμων που εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε από την κερκίδα στο ματς με την Λάρισα.

Μάλιστα το θέμα αυτό συζητήθηκε και στη σημερινή (20/4) ευρεία σύσκεψη που έγινε στην ΠΑΕ για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου παιχνιδιού. Με την Ένωση να έχει στα χέρια της και στοιχεία, αλλά ακόμα και φωτογραφίες για την ύποπτη ομάδα.

Ενώ και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, υπήρχαν κρούσματα εντοπισμού ατόμων, που είχαν καταφέρει να περάσουν εντός του γηπέδου φωτοβολίδες, που όμως η περιφρούρηση δεν τους επέτρεψε να δράσουν.

Ανάλογα μέτρα ασφαλείας, ανάλογες ομάδες περιφρούρησης σ’ όλες τις θύρες, αλλά και ανάλογη ύψιστη επαγρύπνηση, θα υπάρχει και στο ματς της Κυριακής. Ένα ματς στο οποίο θα είναι γεμάτο το Ολυμπιακό Στάδιο.

Επίσης εκείνο που είναι ξεκάθαρο από την πλευρά της ΑΕΚ, είναι πως το παιχνίδι αυτό δεν έχει τον χαρακτήρα της φιέστας.

Εξ ου και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν οπαδό αμέσως μετά την λήξη του ματς, να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει. Και απ’ αυτού θα ληφθούν και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Γενικώς ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να μην αφήσουν απολύτως τίποτα, να βάλει την ομάδα σε θέση… κατηγορούμενου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το διπλό μήνυμα του Χιμένεθ
Τα δύο μυστικά για το "ψαλίδι" του Λάζαρου
"Άρωμα" προβοκάτσιας στο ματς με την ΑΕΛ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ