ΑΕΚ

Ενώπιος ενωπίοις Κετσπάγια και παίκτες στην ΑΕΚ

Ενώπιος ενωπίοις Κετσπάγια και παίκτες στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι, ο Κετσπάγια θα βρεθεί με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για προπόνηση στα Σπάτα

Η αλήθεια είναι πως έστω και αν ουσιαστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ δεν έχουν (ακόμα) προκύψει, οι δυο προηγούμενες ημέρες ήταν και πολύ έντονες και πολύ φορτισμένες. Σήμερα (5/10) το απόγευμα όμως, θα είναι η πρώτη φορά, μετά το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) και όσα ακολούθησαν, που ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βρεθεί ενώπιος ενωπίοις με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός παραμένει στο πόστο του, αλλά απ’ όλα αυτά που συνέβησαν είναι δεδομένα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ενώ και το κλίμα στα Σπάτα, αναμένεται να είναι εξίσου βαρύ, με το κλίμα στα αποδυτήρια στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι. Άλλωστε έχουν προηγηθεί και όλα όσα έγιναν εντός του γηπέδου και όσα ακολούθησαν.

Ο Κετσπάγια θα κληθεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσει να την αναστρέψει. Το πιθανότερο είναι πως θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Δεν αποκλείεται ακόμα και να επιχειρήσει να κάνει διάλογο. Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα προσπαθήσει να τους προσεγγίσει αλλά και η αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ