ΑΕΚ

Εντατικά ανάπτυξης στο 4-4-1-1

Εντατικά ανάπτυξης στο 4-4-1-1

Το σύστημα της νέας ΑΕΚ φαίνεται να έχει κλειδώσει και ο Μανόλο Χιμένεθ δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. (videos)

Ο σχηματισμός που θα αποτελέσει την βάση της νέας ΑΕΚ, έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ. Άλλωστε από την πρώτη μέρα δουλειάς εδώ στην Πολωνία, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια, ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει με το 4-4-1-1, αλλά και τις... διάφορες εκδοχές του.

ΚΙΕΛΤΣΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Όπου "εκδοχή" του ίδιου σχήματος, κατά τον Χιμένεθ, είναι ακόμα και το 4-3-3. Όμως σταθερά η δουλειά του Ισπανού τεχνικού, είναι προσανατολισμένη πάνω στο 4-4-1-1. Πάνω σ' αυτό το σχήμα έκανε δουλειά στην τακτική και στη σημερινή (11/7) πρωινή προπόνηση.

Με έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα, με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων... θέσεων. Από τον στόπερ και τον ακραίο μπακ, μέχρι τους χαφ, τους δυο επιθετικούς και τον εξτρέμ.

"ΤΡΕΛΑ" ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

Δεν χάνει ευκαιρία ο Μανόλο Χιμένεθ όχι απλώς να παίζει μπάλα, αλλά ακόμα και να συμμετέχει σε ασκήσεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Και μάλιστα με τεράστιο... πάθος.

Ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε κανονικά με το ένα γκρουπ το γνωστό "κορόιδο". Ενώ ακολουθούσε και τους κανόνες. Έμπαινε κανονικά εντός του... κύκλου όταν έχανε την μπάλα. Ενώ έβγαζε και πάθος, πολλές φορές περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές του.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ

Το απουσιολόγιο της πρωινή προπόνησης ήταν γεμάτο. Ο Αντρέ Σιμόες, ο Πατίτο Ροντρίγκες, ο Όγκνιεν Βράνιες αλλά και ο Δημήτρης Μεληκιώτης έμειναν στο ξενοδοχείο.

Και ήταν οι... τυχεροί, μέσα στην ατυχία τους και τον τραυματισμό τους, καθώς γλίτωσαν από την δουλειά στην βροχή. Το πρώτο κομμάτι της πρωινής προπόνησης, έγινε με δυνατή μπόρα.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ