ΑΕΚ

Ενοχλημένοι και υποψιασμένοι

Ενοχλημένοι και υποψιασμένοι
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουν να στείλουν το μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας ότι η απόδοσή τους στον αγώνα με την Ερμιονίδα ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.Τι τους πείραξε ενώ αναγνωρίζουν τη δική τους ευθύνη.

Μία ισοπαλία (ούτε καν ήττα) απέναντι στην πιο σκληροτράχηλη και σωστά οργανωμένη αμυντική ομάδα της κατηγορίας, σε ένα στενό γήπεδο, ήταν αρκετή για να προκύψουν υπερβολές.

Τηλεφωνικές συσκέψεις, μεταγραφικές αναζητήσεις, αδυναμίες που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Δεν είναι κάτι καινούργιο το ότι η ΑΕΚ χρειάζεται τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι για να ανεβάσει ποιοτικά το επίπεδό της. Συνιστά υποκριτική στάση ωστόσο το να πυροβολούνται οι υπάρχοντες από ένα αποτέλεσμα. Πόσω μάλλον όταν οι ίδιοι έχουν παραδεχθεί ότι απόδοσή τους, συνολικά και ατομικά, ήταν προβληματική.

Κατά την επιστροφή από την Ερμιονίδα οι συζητήσεις ήταν αναπόφευκτες. Άπαντες παραδέχθηκαν ότι δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε. Υπήρξε έλλειμμα συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, ενδεχομένως και εφησυχασμός μετά το 7-0 επί της Επισκοπής. Δεν περίμεναν έναν τόσο δυνατό και τακτικά ισορροπημένο και διαβασμένο αντίπαλο. Κακώς! Ο προπονητής τους είχε προειδοποιήσει και όφειλαν να δείξουν ετοιμότητα. Τούτο όμως δεν συνεπάγεται και ότι έγιναν από τη μία μέρα στην άλλη κακοί ποδοσφαιριστές. Ούτε ασφαλώς δικαιολογεί την έλευση της καταστροφής!

Μήνυμα στον κόσμο

Τέτοιες αντιμετωπίσεις συνήθως φέρνουν και (σωστές ποδοσφαιρικές) αντιδράσεις. Αυτό επιθυμούν και αυτό θα επιζητήσουν την Τετάρτη (17/12) απέναντι στον Φωστήρα, έστω κι αν δύο εκ των καθοριστικών (Ντακόλ και Μπαρμπόζα) ανάμεσά τους θα απουσιάσουν. Το καλό με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι λειτουργεί πολύ συναδελφικά, είναι μία παρέα. Ναι, αν και είναι λίγο καιρό μαζί, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως οικογένεια.

Θέλουν να απαντήσουν όλοι μαζί και ουδείς βγάζει τον εαυτό του απέξω ή σκέφτεται πως εκείνος θα διακριθεί. Γι αυτό και η προσπάθειά τους να διώξουν αμέσως το σύννεφο της αμφισβήτησης θα γίνει με τρόπο ενωτικό.

"Εμείς θα παίζουμε πάντα για την ομάδα και τον κόσμο, σε αυτούς πρέπει να λογοδοτούμε. Και αυτούς θέλουμε να βλέπουμε πάντα χαρούμενους και ικανοποιημένους από την προσπάθειά μας", είναι το μήνυμα που προκύπτει από τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ