ΑΕΚ

Άσχημα μαντάτα για Τζεμπούρ στην ΑΕΚ

Άσχημα μαντάτα για Τζεμπούρ στην ΑΕΚ
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Ρήξη τρίτου βαθμού στη μακρά κεφαλή του δεξιού δικεφάλου η διάγνωστη για τον τραυματισμό του Τζεμπούρ. Πάει για μεταγραφή στην επίθεση η ΑΕΚ.

Ακόμα πιο άσχημα απ’ ότι τα περίμεναν στην ΑΕΚ, ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο τραυματισμένο πόδι του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Πλατανιά, έχει υποστεί ρήξη τρίτου βαθμού στη μακρά κεφαλή του δεξιού δικεφάλου.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί η απουσία να φτάσει ακόμα και τους δυο μήνες, ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα μπορεί να επιστρέψει περίπου στις έξι εβδομάδες. Προφανώς πρόκειται για ένα πολύ κακό μαντάτο για τον Δέλλα. Πάντως πλέον «κλειδώνει» η προοπτική της μεταγραφικής ενίσχυσης για την θέση του σέντερ φορ. Κάτι εξάλλου που ήδη έχει δρομολογηθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ενοχλημένοι και επιβεβαιωμένοι στην ΑΕΚ

Όταν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ η πειθαρχική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Εξυπακούεται πως ενοχλήθηκαν σφόδρα, καθώς θεωρούν πως είναι μια κίνηση επιεικώς «τραβηγμένη». Όμως παράλληλα θεωρούν πως επιβεβαιώνονται πλήρως αυτά που είχαν θίξει με την «επίμαχη» ανακοίνωση.

Ωστόσο στην ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι για την ουσία αυτής της δίωξης. «Εκτός και αν για την ελληνική αθλητική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αποτελεί μεμπτό ζήτημα πως στην ανακοίνωση μας αναφέραμε πως θα σεβαστούμε το φερ πλέι και την ισονομία» έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σχολιάζοντας την δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ