ΑΕΚ

Ενορχηστρωμένο σχέδιο για Αραούχο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ενορχηστρωμένο ισπανικό σχέδιο για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Γιατί ποντάρει η Λας Πάλμας στο συναισθηματικό κομμάτι. Τι προβλέπει ο δανεισμός του.

Είναι εύπλαστος και ευμετάβλητος χαρακτήρας ο Αραούχο, θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως "ασταθή". Κι είναι δεδομένο ότι όλα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν συνέβησαν τυχαία. Δεν ξύπνησαν ένα απόγευμα εκεί στην "AS" για να γράψουν για τον "Τσίνο" και την ΑΕΚ, επειδή έτσι τους καρφώθηκε στο μυαλό. Πίσω από τον καπνό, υπάρχει και φωτιά.

Η Λας Πάλμας είναι δεδομένο ότι έχει βάλει το χεράκι της σε αυτή την ιστορία. Άλλωστε το δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας που έριξε την πρώτη "πιστολιά" ακολούθησαν εκείνα του Τύπου στους Κανάριους Νήσους. Η ισπανική ομάδα τον θέλει πίσω, τώρα που βλέπει τα σκούρα στο πρωτάθλημα της La Liga και φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό.

Ποντάρει στο συναίσθημα του Αραούχο και στο γεγονός ότι ουδέποτε ξεπέρασε τον άδικο, σύμφωνα με εκείνον, τρόπο που τον "απαξίωσαν", όταν τον έπεισαν τον περασμένο Γενάρη να φύγει ως δανεικός για άλλες πολιτείες, με τη στάμπα του παραστρατημένου και την εξωγηπεδική ζωή του (ειδικά τη σχέση του με το αλκοόλ), να έχει γίνει σίριαλ στο Λας Πάλμας. Αποχώρησε ως δαχτυλοδειχτούμενος.

Ο "Τσίνο" έκανε ότι ήταν στις δυνάμεις του (και πιο πάνω ακόμα από αυτές) για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, όμως σε σχέση με την πρώτη φορά, έχει αφήσει πίσω του ένα μωρό, την κορούλα του. Η Λας Πάλμας, τάζοντάς του πλέον ότι εφόσον επιστρέψει θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, πατάει και στο συγκεκριμένο γεγονός. Στο να βρεθεί ξανά ο Αραούχο μαζί με την οικογένειά του. Έλα όμως που εδώ περνάει καλά...

ΖΩΗ, ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Η τοποθέτηση αφοσίωσης στην ΑΕΚ ( "δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται" δήλωσε σχετικά) ήταν μια πρώτη φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που κίνησε γη και ουρανό το καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχει μια ελευθερία κινήσεων (ειδικά τις βραδινές ώρες) που δεν μπορούσε να έχει στην Ισπανία, μετά τα όσα είχαν συμβεί. Στο γήπεδο όμως είναι από εκείνους που πάντοτε δίνουν όλες τις δυνάμεις τους και ξεχειλίζουν από διάθεση για να προσφέρουν. Άλλωστε και από την ομάδα του έχουν γίνει οι απαιτούμενες συστάσεις, οι φήμες (και οι πληροφορίες) βλέπετε εύκολα ταξιδεύουν.

Η Λας Πάλμας διαδίδει ότι θέλει να κάνει προσπάθεια να διακόψει το δανεισμό του Αραούχο. Μόνο που σύμφωνα με την ΑΕΚ, τέτοιος όρος δεν προβλέπεται από τη συμφωνία των δύο ομάδων. Κοινώς η ισπανική ομάδα δεν μπορεί με το "έτσι θέλω" να "σπάσει" με το δανεισμό του ποδοσφαιριστή αν η ΑΕΚ δεν το επιθυμεί. Γι αυτό και προσπαθεί να επηρεάσει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να το επιδιώξει εκείνος.

Για να αποχωρήσει ο Αραούχο από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο, θα πρέπει να το ζητήσει ο ίδιος από την Ένωση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ή ότι άλλο ενδεχομένως τον απασχολεί. Από τη στιγμή που το βράδυ της Τρίτης τοποθετήθηκε λέγοντας ότι δεν έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο, μένουμε σε αυτό. Και σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που πρέπει να τελειώσει άμεσα και δίχως περαιτέρω υπόνοιες ότι η Λας Πάλμας καραδοκεί, σίγουρα όχι να σέρνεται μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του χρόνου, πόσω μάλλον εντός του Ιανουαρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ