ΑΕΚ

Ενίσχυση σε δύο θέσεις για την ΑΕΚ

Ενίσχυση σε δύο θέσεις για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ φορτσάρει για την ενίσχυσή της στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με τους ανθρώπους της Ένωσης να κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός εξτρέμ.

Δύο προσθήκες είχε σκοπό να κάνει ακόμα η ΑΕΚ, καθώς ο Κετσπάγια από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, ενώ μετά την αποχώρηση του Μπαρμπόζα η ομάδα χρειάζεται και εξτρέμ.

Οι δύο λίστες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στις δύο αυτές θέσεις βρίσκονται στα χέρια του γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος έχει συνεχώς ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση. Την περίπτωση του στόπερ την χειρίζεται προσωπικά ο Κετσπάγια, έχοντας στα υπόψιν του 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πιστεύει ότι είναι ανάλογες με αυτή του Τσιγκρίνσκι.

Από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθεί ένας εξτρέμ, ενώ τα ονόματα πέφτουν βροχή στο τραπέζι, χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρα ακόμα. Το επικρατέστερο είναι αυτό του Μιλάνοφ, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος εξετάζεται για δανεισμό και παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Προτάθηκε και ο "ακριβός" Ρονάλντο

Εν τω μεταξύ , ένας από τους παίκτες που προτάθηκε στην ΑΕΚ προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της είναι και ο 31χρονος σέντερ μπακ της Μαρσέιγ, Ρολάντο, με το ακριβό κασέ του να καθιστά απαγορευτική την περίπτωσή του. Ο Ρονάλντο δεν υπολογίζεται εφέτος από την Μαρσέιγ και ο γαλλικός σύλλογος αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικο, ωστόσο το ποσό που ζητάει τόσο ο ίδιος για συμβόλαιο, όσο και η Μαρσέιγ είναι απαγορευτικά με βάση αυτά που έχει σκοπό να δαπανήσει η Ένωση.

Ενίσχυση σε δύο θέσεις για την ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για πώληση του παίκτη η γαλλική ομάδα ζητάει 1.000.000 ευρώ, ενώ για τον δανεισμό του απαιτούνται 900.000 ευρώ για το συμβόλαιό του και την αμοιβή της Μαρσέιγ. Ως εκ τούτου πρόκειται απλά για μια πρόταση παίκτη που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, με την μεταγραφή να είναι βέβαιο ότι δεν θα προχωρήσει.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ