ΑΕΚ

"Ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση"

"Ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση"
ΑΕΚ INTIME SPORTS

"Μνηστήρες" για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ήδη εμφανιστεί, ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, η πόρτα της ομάδας είναι κλειστή σε πωλήσεις. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τόσο θα μπαινουν στο τραπέζι ζητήματα μεταγραφικά. Και αν η συζήτηση περί της ενίσχυσης της ΑΕΚ περνά μέσα από την αξιολόγηση που κάνει ο Γκας Πογέτ στο υλικό της ομάδας, αυτή των παραχωρήσεων βασικών παικτών φαίνεται πως κλείνει πριν καν ανοίξει.

Στην ΑΕΚ ήδη έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον ομάδων για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα για τον Αντρέ Σιμόες ή τον Γιάκομπ Γιόχανσον, που είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στο φιλικό του καλοκαιριού με την Ιντερ. Πάντως προς το παρόν η ΑΕΚ κλείνει την πόρτα των παραχωρήσεων και επισήμως κάνει λόγο μόνο για κινήσεις ενίσχυσης.

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ξεκίνημα δημιουργίας μίας ανταγωνιστικής ομάδας και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε μπροστά μας να κάνουμε ακόμα κινήσεις ενίσχυσης και όχι αποδυνάμωσης" είναι αυτό που εκφράζεται ως επίσημη θέση της ΑΕΚ.

Πάντως είναι δεδομένο πως μέσα από την αξιολόγηση που θα κάνει ο Πογέτ μέσα στο προσεχές διάστημα, θα προκύψουν και οι εισηγήσεις για ενίσχυση, αλλά και φυσικά οι αποχωρήσεις. Άλλωστε όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24, το μεγάλο ρόστερ των 32 παικτών, ο Ουρουγουανός θέλει να το μειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Πογέτ παίρνει… ψαλίδι

"Συναγερμός" στην ΑΕΚ για Γιόχανσον και Σιμόες

Στον υπουργό οι μηχανικοί

"Πιστέψτε το και θα βγεις νικητής"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ