ΑΕΚ

Ενημερώθηκε ο Μελισσανίδης για τις εξελίξεις στο γηπεδικό

Ενημερώθηκε ο Μελισσανίδης για τις εξελίξεις στο γηπεδικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το πρώτο στάδιο των εργασιών στο οικόπεδο του γηπέδου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και για τη συνάντηση με την αντιπολίτευση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το πρώτο στάδιο των εργασιών στο οικόπεδο του γηπέδου και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και για τη συνάντηση με την αντιπολίτευση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σημερινή ημέρα είναι κομβική για την ΑΕΚ, καθώς στις 13:00 το μεσημέρι, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά την "Αγιά Σοφιά" και την υψομετρική μελέτη της. Στην Ένωση κινούνται σε φουλ ρυθμούς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είναι η τελευταία που απομένει για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσει το έργο.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλός και οι συνεργάτες του συνεδρίασαν χθες το πρωί, σύμφωνα με την Ώρα, βάζοντας στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν τις εκσκαφές του οικοπέδου και τα έργα αντιστήριξης, με τον μάνατζερ του έργου στη συνέχεια να ενημερώνει την αντιπολίτευση της Νέας Φιλαδέλφειας για όλα τα θέματα.

Η ημέρα του ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εκεί, καθώς στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στον Πειραιά, για να τον ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις, τόσο για το γήπεδο, όσο και για τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ