Ενημερώθηκε ο Μελισσανίδης για τις εξελίξεις στο γηπεδικό

Ενημερώθηκε ο Μελισσανίδης για τις εξελίξεις στο γηπεδικό

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το πρώτο στάδιο των εργασιών στο οικόπεδο του γηπέδου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και για τη συνάντηση με την αντιπολίτευση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το πρώτο στάδιο των εργασιών στο οικόπεδο του γηπέδου και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και για τη συνάντηση με την αντιπολίτευση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σημερινή ημέρα είναι κομβική για την ΑΕΚ, καθώς στις 13:00 το μεσημέρι, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά την "Αγιά Σοφιά" και την υψομετρική μελέτη της. Στην Ένωση κινούνται σε φουλ ρυθμούς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είναι η τελευταία που απομένει για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσει το έργο.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλός και οι συνεργάτες του συνεδρίασαν χθες το πρωί, σύμφωνα με την Ώρα, βάζοντας στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν τις εκσκαφές του οικοπέδου και τα έργα αντιστήριξης, με τον μάνατζερ του έργου στη συνέχεια να ενημερώνει την αντιπολίτευση της Νέας Φιλαδέλφειας για όλα τα θέματα.

Η ημέρα του ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εκεί, καθώς στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στον Πειραιά, για να τον ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις, τόσο για το γήπεδο, όσο και για τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή.

Πηγή: aek1924.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

24ωρη απεργία: 'Παγώνουν' δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Κάλεσμα των συνδικάτων για μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς, ποιοι συμμετέχουν στη γενική απεργία

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24