ΑΕΚ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αρμπολέδα

Pedro Henrique of Brazil's Corinthians, left, fights for the ball with Danilo Arboleda of Colombia's Patriotas, at a Copa Sudamericana soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, July 26, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Pedro Henrique of Brazil's Corinthians, left, fights for the ball with Danilo Arboleda of Colombia's Patriotas, at a Copa Sudamericana soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, July 26, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού της Ντεπορτίβο Κάλι, Ντανίλο Αρμπολέδα. (video)

Μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει στην ΑΕΚ ζήτημα ενίσχυσης στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Όχι τόσο λόγω της διορθωτικής επέμβασης που θα κάνει στο χέρι του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (πιθανότατα την Τρίτη 29/8) η οποία δεν θα κρατήσει τον Ουκρανό και τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όσο για το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε πρόταση το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Βράνιες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato, η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ντανίλο Αρμπολέδα.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Κολομβιανό στόπερ με ύψος 1,90, που ανήκει στη Ντεπορτίβο Κάλι, αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Πατριότας. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα σε ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Άντερλεχτ, η Βασιλεία και η Μονπελιέ, που παρακολουθούν την περίπτωση του Αρμπολέδα.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ