ΑΕΚ

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για την ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό την ενδεκάδα που είχε παραταχθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με την ενδεκάδα που πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο "Γ. Καραϊσκάκης" με το τελικό 2-1, παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ και στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και εμπιστεύεται τους ίδιους έντεκα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Ανέστη, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Αραούχο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν σε 4-4-2 με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ. Ο Γκάλο θα καλύψει το δεξί άκρο και ο Ντίντακ το αριστερό με τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι να είναι το αμυντικό δίδύμο. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Σιμόες, Γιόχανσον με τους Χριστοδουλόπουλο και Ροντρίγκες να παίζουν στα δυο άκρα. Όσο για την επίθεση θα βρεθούν οι Μάνταλος και Αραούχο. Φυσικά το σύστημα της ΑΕΚ σε φάση άμυνας μπορεί να μετατρέπεται και σε 4-2-3-1 με τον Μάνταλο να κλείνει στο κέντρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ