ΑΕΚ

Ενδεκάδα από την αρχή

Ενδεκάδα από την αρχή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια θα πάει στην Λάρισα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά από ένα αποτέλεσμα όπως αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ειδικά μετά από την κακή εμφάνιση, ήταν σχεδόν δεδομένο πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα σκεφτόταν αλλαγές στην ομάδα για το επόμενο ματς που είναι με την Λάρισα, όμως έτσι όπως εξελίσσεται το πράγμα στα Σπάτα, ο Γεωργιανός τεχνικός επί της ουσίας θα χρειαστεί να κάνει μια ενδεκάδα από την αρχή.

Με κάποιες από τις αλλαγές να είναι υποχρεωτικές και κάποιες άλλες κατ’ επιλογή.

Εν αρχή ην τα… μετόπισθεν. Είναι πολύ πιθανό, από την τετράδα της άμυνας που έπαιξε στο Καραϊσκάκη, μόνον ο Τσιγκρίνσκι να είναι παρών στην Λάρισα. Ο Λέσκοτ είναι τραυματίας και την θέση του θα πάρει ο Κολοβέτσιος. Ο Ντίντακ κτύπησε στην χθεσινή (11/10) προπόνηση και είναι αμφίβολος. Αν δεν παίξει, την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα πάρει ο Ντίας. Παρόλο που ο Ουρουγουανός δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής σε ματς πρωταθλήματος. Ενώ και για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κετσπάγια έχει δίλημμα ανάμεσα στον Γκάλο, που δεν ήταν καλός στο ντέρμπι και τον Μπακάκη, που έδειξε στο φιλικό πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γαλανόπουλος έχει το προβάδισμα για να πάρει θέση ως παρτενέρ του Γιόχανσον. Και να αντικαταστήσει τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος είχε παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενώ στην γραμμή κρούσης, ο Κετσπάγια θα προχωρήσει σε δυο αλλαγές. Ο Αλμέιδα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση, θα πάρει την θέση του Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης. Με τον «Μπάκα» να μετακομίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ενώ η επικείμενη τιμωρία του Ροντρίγκες, υποχρεώνει τον Κετσπάγια να κάνει αλλαγή και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Με επικρατέστερο τον Χριστοδουλόπουλο, αν και εφόσον είναι σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ