ΑΕΚ

Ενδείξεις επιστροφής για Σιμόες και Πατίτο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ, ποδοβόλεϊ EUROKINISSI SPORTS

Πατίτο και Σιμόες συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (15/7) για την ΑΕΚ και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό (15/7 - 19.00) φιλικό με την Μπνέι Σαχνίν. (VIDEO)

Η ΑΕΚ κλείνει σήμερα (15/7 - 19.00) τον κύκλο των φιλικών εδώ στην Πολωνία με αντίπαλο την ισραηλινή Μπνέι Σαχνίν, αλλά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς αύριο (16/7) το πρωί η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα.

ΚΙΕΛΤΣΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Εκτός από αγωνιστικά συμπεράσματα, το ζητούμενο για τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Αντρέ Σιμόες και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Αμφότεροι στη σημερινή χαλαρή πρωινή προπόνηση στο δάσος, έπαιξαν ποδοβόλεϊ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι που μπορεί να αποτελεί ισχυρή ένδειξη, πως και οι δυο θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά στο σημερινό ματς. Άλλωστε και χθες (14/7) που ο Τσιγκρίνσκι έπαιξε το πρωί... μπάσκετ στο δάσος, το απόγευμα στο φιλικό με την Μπάνικ, αγωνίστηκε κανονικά.

Αντίθετα με τον Σιμόες και τον Πατίτο, ο Όγκνιεν Βράνιες και σήμερα το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Και πλέον ο Χιμένεθ θα περιμένει τον Βόσνιο κανονικά στους ρυθμούς της προπόνησης, από την προσεχή εβδομάδα στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ