ΑΕΚ

Ένας μέσα Σεπτέμβρη, ένας μέσα Οκτώβρη

Ένας μέσα Σεπτέμβρη, ένας μέσα Οκτώβρη
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ "μονταρίστηκε" στη καλοκαιρινή προετοιμασία, μπήκε στη νέα σεζόν, χωρίς τους δυο διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές της. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως πρόκειται για μικρή απώλεια.

Και είναι δεδομένο πως οι επιστροφές του Πέτρου Μάνταλου και του Μιχάλη Μπακάκη, θα αλλάξουν ως προς το ισχυρότερο, τις αγωνιστικές ισορροπίες της ΑΕΚ. Στο ερώτημα πότε ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει ξανά τους δυο παίκτες στη διάθεση του, το Sport24.gr έχει την απάντηση.

Έσω έτοιμος

Ο Μάνταλος θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει ακόμα και το Σάββατο απέναντι στην Ξάνθη. Αφενός διότι το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σχεδόν καθημερινά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Αφετέρου διότι ο ίδιος ο διεθνής μέσος νιώθει και πάλι το πόδι του δυνατό.

Στην πράξη όμως, ο Δέλλας θέλει να είναι πολύ προσεκτικός. Δεν θέλει ούτε να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του Μάνταλου, ούτε από το δέλεαρ της επιπλέον ενίσχυσης που θα προσφέρει στην ομάδα. Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται εξάμηνο από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί ο Μάνταλος. Και ο Δέλλας ήθελε, όπως είχατε διαβάσει στοSport24.gr, να το εξαντλήσει αυτό το εξάμηνο.

Πάντως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα μέσα του Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ, μοιάζει ένας καλός και εφικτός στόχος για την επιστροφή του Μάνταλου. Ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό που η ΑΕΚ θέλει να κάνει στην διακοπή του πρωταθλήματος για την εθνική ομάδα.

Ανεβάζει στροφές

Για την επιστροφή του Μπακάκη, θα χρειαστεί ο Δέλλας να περιμένει λίγο περισσότερο σε σχέση με τον Μάνταλο. Όχι πολύ όμως. Διότι και ο διεθνής ακραίος μπακ βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό δρόμο. Έχει βάλει ήδη μπάλα στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ενώ κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές στην προπόνηση. Κυρίως ο ίδιος ο Μπακάκης αλλά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της (σκληρής) δουλειάς που έχει γίνει. Ο διεθνής μπακ έχει βάλει ως στόχο από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση στα τέλη του ίδιου μήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ