ΑΕΚ

Ένας μεγάλος (μικρός) άτυχος

Ένας μεγάλος (μικρός) άτυχος
INTIME SPORTS

Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Ντούνη, δεν έσκασε σαν πυρηνική βόμβα στις αγωνιστικές ισορροπίες της ΑΕΚ, όμως η αλήθεια του γηπέδου είναι εντελώς διαφορετική. Το Sport24.gr αναλύει.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Ντούνη, δεν έσκασε σαν πυρηνική βόμβα στις αγωνιστικές ισορροπίες της ΑΕΚ, όπως είχε συμβεί με τις αντίστοιχες περιπτώσεις του Μάνταλου και του Μπακάκη. Βλέπετε, στα τυπική μαθηματική εξίσωση του κιτρινόμαυρου ρόστερ, ο «μικρός» είναι ο τρίτος τη σειρά τερματοφύλακας. Όμως η αλήθεια του γηπέδου, είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ντούνης ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας «ντεμπουτάρει» σε επαγγελματικό ματς με την φανέλα της ΑΕΚ. Ήταν στο τελευταίο ματς των πλέι οφ. Η εμφάνιση που είχε κάνει σ’ εκείνο το παιχνίδι, ήταν μια όαση στην ερημιά των χωρίς διάθεση και ενέργεια συμπαικτών του. Κυρίως ήταν αποτέλεσμα των δυο γεμάτων σεζόν που δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο μαζί με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Και είναι μόλις 18χρονών.

Την προσεχή Δευτέρα (20/7) ο Ντούνης θα αναχωρούσε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θα ήταν για το μικρό η τρίτη συνεχόμενη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Και μπορεί να ήταν η τρίτη και καλύτερη καθώς το ταλέντο και οι προοπτικές του σε συνδυασμό με την εξαιρετική και εξαιρετικά σκληρή δουλειά που είχαν κάνει, μπορεί να τον οδηγούσαν στο πλήρωμα του χρόνου για μια μεγάλη ευκαιρία. Άλλωστε ήδη από τις πρώτες μέρες τις φετινής προετοιμασίες έδειχνε έτοιμος γι αυτό.

Όμως ήρθε ο τραυματισμός και το χειρουργείο. Ο μικρός στάθηκε μεγάλος άτυχος. Μόνο προσωρινά. Τώρα απλώς καλείται να αποδείξει πως εκτός από τεράστιο ταλέντο, έχει και δύναμη ψυχής. Στην ΑΕΚ άλλωστε, τον περιμένουν να επιστρέψει πάλι δυνατός και να το… πιάσει από εκεί που το άφησε.

Επιστροφή σ' έναν μήνα

Το μοναδικό ευχάριστο μαντάτο για τον Ντούνη, είναι πως σε σχέση μ' ανάλογους σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, ο δικός του είναι λιγότερο σοβαρός. Σήμερα έγινε η επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο, η οποία μάλιστα ήταν και μικρής διάρκειας χρονικά. Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ντούνης θα μπορέσει να επιστρεψει περίπου σ' έναν μήνα. Άλλωστε ο "μικρός" έχει γερό σκαρί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ