ΑΕΚ

Ένας ευτυχής "φονιάς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Τα σημάδια που φανερώνουν πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει βρει στην ΑΕΚ, εκτός από τα γκολ, και το… χαμόγελο του. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως για κάποιους λόγους που δύσκολα και ο ίδιος μπορούσε να εξηγήσει, ο Σέρχιο Αραούχο είχε επιλέξει την ΑΕΚ, πολύ πριν η Λας Πάλμας ανάψει το οριστικό πράσινο φως για τον δανεισμό του. Πιθανόν να ήταν τυχαίο. Ίσως και να είχε διαίσθηση. Ενδεχομένως τα… χαρακτηριστικά της ΑΕΚ, στα μάτια του Αργεντινού φορ, έδιναν το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσει να ξορκίσει το κακό που είχε αρχίσει σχεδόν να του στοιχειώνει την καριέρα.

Ο Αραούχο δεν έψαχνε μόνο τα γκολ που είχε σταματήσει να πετυχαίνει στην Λας Πάλμας, αλλά και το χαμόγελο που είχε χάσει, μ’ όλα όσα είχαν συμβεί στα Κανάρια Νησιά. Και μετά από κάτι περισσότερο από έναν μήνα στα κιτρινόμαυρα, είναι ξεκάθαρο πως τα έχει βρει και τα δυο. Τα έξι τέρματα που έχει ήδη πετύχει, αποδεικνύει πως ξαναβρήκε το σκοράρισμα. Και όλα τα… σημάδια, αποδεικνύουν πως έχει ξαναβρεί την ευτυχία του. Το Sport24.gr αποκαλύπτει τα σημάδια.

ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Αραούχο πρόλαβε σε χρόνο σχεδόν… μηδενικό, να αισθανθεί τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, σαν το σπίτι του. Κυρίως, διότι πρόλαβε να δεθεί μ’ όλους τους συμπαίκτες του. Τόσο τους Λατίνους της ΑΕΚ, όσο και τους Έλληνες. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώτος που πάντα τρέχει πάνω στον Αραούχο για να πανηγυρίσουν μετά τα γκολ, είναι ο Πέτρος Μάνταλος. Άλλωστε ο αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε ασίστ στον Αργεντινό τόσο στη Νέα Σμύρνη, όσο και στο δεύτερο γκολ του με τον ΠΑΟΚ. Επίσης χαρακτηριστικός των ισχυρών δεσμών που έχει προλάβει ήδη να κάνει ο Αραούχο στην ομάδα, είναι ο τρόπος που όλοι «έπεσαν» πάνω του, όταν βγει από το γήπεδο στο χθεσινό (12/3) ματς. Από τους συμπαίκτες του στον πάγκο, μέχρι και τους φυσιοθεραπευτές και τους φροντιστές. Ενώ η αγκαλιά που έκανε στον Αργεντινό φορ ο Χρήστος Αραβίδης, πριν το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου με τον ΠΑΟΚ, είναι επίσης απολύτως ενδεικτική.

Η "ΤΡΕΛΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Αραούχο είχε πληροφορηθεί πριν καν έρθει στην Αθήνα και είχε κάνει και ειδική αναφορά στην επίσημη παρουσίαση του στα γραφεία της ΠΑΕ. Όμως η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός φορ, έχει πάθει μια μικρή… τρέλα με τον κόσμο της ομάδας. Το απέδειξε πως με την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το απέδειξε και από τον τρόπο που σήκωσε τα χέρια και έκανε νεύμα στην κερκίδα για να φωνάξει ακόμα πιο δυνατά, μετά την αποβολή του Μαλεζά. Φυσικά αυτή η «τρέλα» είναι αμοιβαία, διότι ο Αραούχο γίνεται παντού αντικείμενο λατρείας. Standing ovation στην αλλαγή του, κόσμος που τον περιμένει πάντα έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για φωτογραφίες, αποθέωση ακόμα και στις βόλτες που κάνει στην Αθήνα.

Η ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, συνοδεύτηκε από μια σειρά φήμες για την εξωγηπεδική του ζωή. Άλλωστε αυτές οι φήμες, που σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν μόνο φήμες, οδήγησε τον Αργεντινό φορ μακριά από την Λας Πάλμας και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην ΑΕΚ όμως ο Αραούχο έχει βρει και την ευτυχία του και την ηρεμία του. Οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν για έναν άψογο επαγγελματία και για ένα παιδί που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Αψεγάδιαστη είναι η συμπεριφορά του Αραούχο από την πρώτη μέρα που έχει πατήσει το πόδι του στα Σπάτα. Και μάλιστα όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό φορ και τον χαρακτήρα του.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Στην ΑΕΚ ο Αραούχο έχει έρθει με την μορφή δανεισμού καταρχήν μέχρι το καλοκαίρι. Και στο τέλος της σεζόν, θα γίνει ένας νέος κύκλος συζήτησης με την Λας Πάλμας, για επέκταση του δανεισμού για ακόμα έναν χρόνο. Χωρίς τίποτα να είναι συμφωνημένο και «κλειδωμένο». Προφανώς μεγάλο ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Έστω και αν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν άλλοι παράγοντες πιο καθοριστικοί. Εκείνο που ο Αραούχο θέλει, είναι… ευτυχία. Το δήλωσε χωρίς περιστροφές, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. «Θέλω να παίζω εκεί που είμαι ευτυχισμένος» τόνισε. Και όσο στην ΑΕΚ θα είναι ευτυχισμένος, τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φορά τα κιτρινόμαυρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ