ΑΕΚ

Ένας άλλος Κρισάντους

Ένας άλλος Κρισάντους
Κρισάντους INTIME SPORTS

Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο γκολ της Ένωσης, ενώ σκόραρε το δεύτερο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πολύ καλύτερος από το συνηθισμένο ήταν χθες ο Κρισάντους, ο οποίος έτρεχε, πίεζε, μάρκαρε και έδειξε μεγάλο πάθος και διάθεση στο παιχνίδι του.

Ο Δέλλας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τον… τσέκαρε, ώστε να πάρει την απόφαση αν τελικά αξίζει να μείνει στο ρόστερ της Ένωσης και τελικά ο Νιγηριανός κέρδισε το στοίχημα.

Στο χθεσινό (4/9) φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό μάλιστα έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει, καθώς μαζί με τον Μπουονανότε ήταν οι δύο καλύτεροι του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κρισάντους διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη φάση που κέρδισε το πέναλτι και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Μπουονανότε να ανοίξει το σκορ, ενώ λίγο αργότερα μετά την προσπάθεια των Ντίντακ και Ανάκογλου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, σκόραρε και έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Σίγουρα, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο επιθετικός που χρειαζόταν η Ένωση, ωστόσο έδειξε θετικά στοιχεία και φαίνεται ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει και θέλει να δώσει αποδείξεις.

Άπαντες ευελπιστούν η πορεία του να είναι ανοδική και να καταφέρει να βοηθήσει την ΑΕΚ στην πορεία του πρωταθλήματος, με τον Δέλλα να τον στηρίζει και να τον «ντοπάρει» συνεχώς, ώστε να του βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, κάτι που έκανε και χθες, καθώς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα τον περίμενε στη φυσούνα και του είπε πολλά μπράβο.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ