ΑΕΚ

Ένα "υποχρεωτικό" φιλικό για την ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Δυο πολύ συγκεκριμένους λόγους έχει η ΑΕΚ που δίνει το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι, την Πέμπτη (9/11). Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί.

Η αλήθεια είναι πως εκείνο που πραγματικά θα ήθελαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά την ένταση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ αλλά και την συνολική καταπόνηση από το βαρύ πρόγραμμα που έβγαλαν τον τελευταίο μήνα, είναι μέρες για ξεκούραση.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ αυτό είχε ως πρώτη προτεραιότητα σ' αυτό το διάστημα της διακοπής. Άλλωστε, είχε εντοπίσει την κούραση ειδικά των ποδοσφαιριστών που είχαν τραβήξει το μεγαλύτερο… κουπί από πλευράς λεπτών συμμετοχής. Και ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει μέσα στα αποδυτήρια για την ανάγκη ξεκούρασης. Εξ' ου και το τριήμερο ρεπό από την Παρασκευή (10/11).

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο Χιμένεθ δεν θα επέλεγε να κάνει φιλικό μέσα σ' αυτή την διακοπή. Εξάλλου το τελευταίο που θα ήθελε, ήταν να επιβαρύνει με αχρείαστη κούραση τους ποδοσφαιριστές του. Όμως το σημερινό (9/11) φιλικό με την σερβική Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, ήταν περίπου… επιβεβλημένο, για δυο πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ή για την ακρίβεια, για δυο παίκτες. Τον Παναγιώτη Κονέ και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Αυτούς τους δυο θέλει να δει ο Χιμένεθ και αυτοί οι δυο χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Τόσο ο Κονέ όσο και ο Τσιγκρίνσκι, έχουν μπει στην τελική ευθεία για να τεθούν στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Έχουν συμπληρώσει πάνω από δυο εβδομάδες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Και ο Χιμένεθ θέλει να "τεστάρει" τον βαθμό ετοιμότητας των δυο παικτών, σ’ ένα ματς που δεν θα είναι μεν επίσημο, αλλά θα είναι λίγο πιο υψηλών απαιτήσεων και ρυθμού, από ένα προπονητικό δίτερμα. Μάλιστα η εικόνα που θα δείξουν τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Κονέ στο σημερινό τεστ, θα είναι εν πολλοίς ενδεικτική για τις πιθανότητες που έχουν να μπουν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο.

Φυσικά μαζί με το τεστάρισμα της ετοιμότητας του Τσιγκρίνσκι και του Κονέ, ο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία στο σημερινό φιλικό να δώσει και αγωνιστικά λεπτά στον Πατίτο ο οποίος δεν παίζει πολύ. Αλλά και να δει εν δράσει τους πιτσιρικάδες της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ