ΑΕΚ

Ένα πρόβλημα λιγότερο για Πογέτ

Ένα πρόβλημα λιγότερο για Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που ταλαιπωρήθηκε από μια διάταση και έχασε το ματς με τον Παναιτωλικό, μπήκε από την Τετάρτη (23/3) κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Μπορεί ακόμα να αργεί η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ, ωστόσο πάντα είναι σημαντικό να σβήνει ο Γκουστάβο Πογέτ ένα όνομα από το ιατρικό δελτίο.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας που ταλαιπωρήθηκε από μια διάταση και έχασε το ματς με τον Παναιτωλικό, μπήκε από την Τετάρτη (23/3) κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως ήδη από τώρα είναι "ετοιμοπόλεμος". Αντίθετα ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την Πέμπτη (24/3) θα προπονηθούν για τελευταία φορά στα Σπάτα και κατόπιν θα είναι ελεύθεροι μέχρι και την Δευτέρα (28/3) το απόγευμα, οπότε και είναι το επόμενο ραντεβού τους στο προπονητικό κέντρο.

Μάλιστα η προπόνηση της Πέμπτης (24/3) θα γίνει κατά μια ώρα νωρίτερα από ότι συνήθως, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Ανάμεσα τους και ο Πογέτ.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ