ΑΕΚ

Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει

Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει
INTIME SPORTS

Ο Σιμόες έχει κλέψει τις πρώτες εντυπώσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενώ στην Πολωνία έχει δείξει ότι το έχει και στο σκοράρισμα. (PICS & VID)

Ήδη από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα, από τις πρώτες προπονήσεις κιόλας, ο Αντρέ Σιμόες είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Παίκτης που βρίσκεται παντού στην μεσαία γραμμή, που δεν σταματάει λεπτό να καταπίνει χιλιόμετρα και που «γεμίζει» την μεσαία γραμμή. Εδώ στην Οπαλένιτσα, στις πρώτες προπονήσεις, ο Σιμόες συνεχίζει να δείχνει ανάλογα στοιχεία. Μόνο που πρόσθεσε και ακόμα ένα. Το σκοράρισμα.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (21/7), ο Πορτογάλος μέσος «οργίασε» στο μίνι πρωτάθλημα που έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Δυο γκολ πέτυχε ο Σιμόες. Και μάλιστα γκολ εντυπωσιακά. Ένα δυνατό σουτ και ένα «τακουνάκι» πάνω στην κίνηση.

Γενικώς πάντως αυτό το πρωταθληματάκι είχε πολλή ένταση, πολλές δυνατές μονομαχίες και έντονο ανταγωνισμό. Ακριβώς δηλαδή ότι θέλει να βλέπει ο Τραϊανός Δέλλας, που περισσότερες από μια φορές επιβράβευσε με «μπράβο» τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε μπήκαν και ορισμένα εντυπωσιακά γκολ. Ειδικά ο Πλατέλλας που βρήκε δίχτυα με σουτ πάνω στην κίνηση, χειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις

Εκείνο που θέλει πρώτα απ’ όλα ο Δέλλας από τους ποδοσφαιριστές του, είναι να αρχίσουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους. Και όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει την ένταση της δουλειάς. Αύριο (22/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν και πάλι διπλή προπόνηση εδώ στην Οπαλένιτσα. Και μάλιστα θα συμμετάσχει κανονικά και ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος την Τρίτη (21/7) ένιωσε μια ενόχληση στην γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει
INTIME SPORTS
Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει
INTIME SPORTS
Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει
INTIME SPORTS
Ένα «μηχανάκι» που σκοράρει
INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ