ΑΕΚ

Ένα ιδιαίτερο απόγευμα στα Σπάτα

Ένα ιδιαίτερο απόγευμα στα Σπάτα

Η ευτυχία του Αραούχο και η έκπληξη από τον Κονέ, στην πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Είναι δεδομένο πως για καμία νέα μεταγραφή, η πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα, δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο. Όμως στις περιπτώσεις του Σέρχιο Αραούχο και του Παναγιώτη Κονέ, υπάρχει επιστροφή στην ΑΕΚ και όχι μεταγραφή.

Ως εκ τούτου, έτσι κι αλλιώς υπάρχει ιδιαιτερότητα. Αφήστε που ειδικά ο Αργεντινός φορ, από τα Σπάτα έλειψε μόλις τρεις μήνες. Η αλήθεια πάντως είναι, πως τόσο για τον Αραούχο, όσο και για τον Κονέ, ηχθεσινή (4/9) πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, ήταν ιδιαίτερη. Για ξεχωριστούς λόγους για τον κάθε παίκτη.

Ο Αργεντινός φορ είχε ήδη προλάβει να κάνει ένα πρώτο… ξεμούδιασμα στα Σπάτα την περασμένη Παρασκευή (1/9). Ωστόσο την πρώτη του κανονική προπόνηση ξανά με την ΑΕΚ και με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, την έκανε χθες. Και η… χαρά του, δεν κρυβόταν.

Ο Αραούχο ήταν σε εξαιρετική διάθεση. Πανευτυχής. «Σαν μικρό παιδί έκανε» παρατήρησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του. Άλλωστε ο Αργεντινός φορ το ήθελε πολύ να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Και το απολάμβανε που τα κατάφερε. Φυσικά έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Εξάλλου, ο Αραούχο έχει στα πόδια του κανονικά προετοιμασία με την Λας Πάλμας. Και βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, που διεκδικεί ακόμα και ντεμπούτο την προσεχή Κυριακή (10/9) στο ματς με την Λάρισα.

Όσον αφορά στον Κονέ, η πρώτη του παρουσία στα Σπάτα, ήταν μια έκπληξη. Κυρίως για την αγωνιστική του εικόνα. Ο διεθνής μέσος δεν έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία. Και στο διάστημα μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ακολουθούσε ξεχωριστό πρόγραμμα στις προπονήσεις της Ουντινέζε. Επομένως θεωρητικά θα ήταν πίσω σε βαθμό ετοιμότητας.

Όμως ο Κονέ έδειξε χθες (4/9) πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έβγαλε και αυτός κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και έπαιξε και στο μίνι δίτερμα σε μικρό γήπεδο. Φυσικά και δεν πρόκειται να φορτσάρει απότομα. Από την άλλη ωστόσο, δεν θα χρειαστεί και μεγάλο διάστημα, προκειμένου να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Πάντως εντυπωσίασε τους πάντες με την αγωνιστική του εικόνα, ενώ έδειχνε να προσαρμόζεται αμέσως στο νέο του περιβάλλον. Παρόλο που έμπαινε για πρώτη φορά στα Σπάτα, μιας και στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, είχε γνωρίσει μόνο τους Θρακομακεδόνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ