ΑΕΚ

"Ένα, δύο, τρία, ΑΕΚ!"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε την παρακάμερα της ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η πορεία από την απογοήτευση στην επική ανατροπή, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, οι ατάκες του MVP, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και το "τζαρτζάρισμα" του Όγκνιεν Βράνιες στον Δημήτρη Μελισσανίδη. (video)

Η νύχτα της Κυριακής ήταν μαγική για την ΑΕΚ. Η προσμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ήταν μεγάλη για τους οπαδούς της Ένωσης. Μπορεί η Ένωση να έχανε (0-2), αλλά κατάφερε κι έφθασε στην ολική ανατροπή (3-2).

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ενθουσιασμός κατά την προσέλευση στο ΟΑΚΑ, η απογοήτευση μετά τα γκολ των Μάρκο Μάριν και Βάντις-Οτζίτζα Οφόε που μετατράπηκε σε ντελίριο ενθουσιασμού μετά τα δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και το νικητήριο του Πέτρου Μάνταλου.

Οι ατάκες του MVP του ματς και του μήνα για την Ένωση, το "πάρτι" που στήθηκε στα αποδυτήρια, τα χαμόγελα του Μανόλο Χιμένεθ και το ακούσιο "τζαρτζάρισμα" του Όγκνιεν Βράνιες στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Απολαύστε τα όλα στα παρακάτω video:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ