ΑΕΚ

Εν αναμονή του ταξιδιού του Μπουονανότε στην Αθήνα

Εν αναμονή του ταξιδιού του Μπουονανότε στην Αθήνα

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε θέλει να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει στην Ισπανία για να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση εν συνεχεία στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κάτι οι διαδικαστικές λεπτομέρειες, κάτι οι τελευταίες ανταλλαγές εγγράφων, κάτι το «πακετάρισμα», κάτι η λογική ώρα άφιξης στο Ελ Βενιζέλος, έχουν δώσει παράταση στο ταξίδι του Ντιέγκο Μπουονανότε στην Αθήνα. Και μαζί και παράταση στην αναμονή της ΑΕΚ και στην προσμονή των οπαδών της. Πάντως ζήτημα... αγωνίας δεν τίθεται, καθώς η συμφωνία για την απόκτηση του Μπουονανότε, θεωρείται δεδομένη.

Με βάση όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός το μόνο που θα πρέπει να κάνει στις επόμενες ώρες, είναι να «φιξάρει» σε συνεννόηση με την ΑΕΚ, την ώρα αναχώρησης του από την Ισπανία με προορισμό την Αθήνα.

Ο Μπουονανότε διαδικαστικά ζητήματα ως προς το διαζύγιο με την Γρανάδα, πλέον δεν έχει. Όμως προφανώς υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες που ο παίκτης πρέπει να διευθετήσει, για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα, πλέον για μόνιμη εγκατάσταση.

Γι αυτό και δεν αποκλείεται το ταξίδι στην Ελλάδα του «Νάνου» να μην γίνει ούτε και την Πέμπτη 13/8 αλλά την Παρασκευή (14/8) ή ακόμα και το Σάββατο (15/8). Άλλωστε από την στιγμή που δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής στην μετακίνηση του Μπουονανότε στην ΑΕΚ, αμφότερες οι πλευρές θέλουν να προετοιμάσουν την άφιξη όσο το δυνατόν αρτιότερα. Ο Αργεντινός για να έχει τακτοποιήσει πίσω του όλες τις εκκρεμότητες και να εγκατασταθεί στην Αθήνα και η ΑΕΚ για προετοιμάσει το έδαφος για να μπορεί ο κόσμος να πάει στο αεροδρόμιο.

Να τελειώσει για να… προχωρήσουν

Στην ΑΕΚ έχουν περισσότερους από τον προφανή λόγο, να θέλουν να τελειώνουν άμεσα με τον Μπουονανότε. Όταν θα κλείσει η υπόθεση του Αργεντινού, θα προχωρήσουν τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες. Καταρχήν για την περαιτέρω ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Λούκα να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Μάλιστα το έδαφος για να προχωρήσει μια τέτοια κίνηση έχει αρχίσει να γίνει όλο και πιο πρόσφορο. Η Κρισιούμα όχι μόνο δεν πάει καλά, αλλά ο Λούκα έχει ανοίξει μέτωπο με τους οπαδούς της ομάδας του. Πάντως στην ΑΕΚ έχουν και εναλλακτική λύση από την Ανατολική Ευρώπη.

Επίσης υπάρχει και η εκκρεμότητα με μια ακόμα κίνηση για την θέση στο κέντρο της άμυνας. Με την ΑΕΚ να εξετάζει προς το παρόν όλες τις εναλλακτικές λύσεις, πριν κάνει την κίνηση της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ