ΑΕΚ

Έλντερ Λόπες: "Ο Γκάλο μου έχει πει τα καλύτερα για την ΑΕΚ"

Έλντερ Λόπες: "Ο Γκάλο μου έχει πει τα καλύτερα για την ΑΕΚ"
© EPA

Ο 26χρονος αριστερός μπακ της Πάσος Φερέιρα, Έλντερ Λόπες, υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκο Γκάλο του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια την ΑΕΚ, για το ενδιαφέρον της οποίας είναι ενήμερος.

Ο Έλντερ Λόπες, 26χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της Πάσος Φερέιρα, επιβεβαιώσε στο Sport24.gr το ενδιαφέρον της Ένωσης, ενώ τόνισε ότι ο πρώην συμπαίκτης του στην πορτογαλική ομάδα και νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο, του έχει μεταφέρει τα καλύτερα για το "Δικέφαλο".

"Έχω μάθει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από τον ατζέντη μου. Το πρότζεκτ της ΑΕΚ είναι ενδιαφέρον. Μίλησε με τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος μ' έχει ενημερώσει για το μεγαλείο της ελληνικής ομάδας. Βέβαια γνωρίζω κι εγώ για την ΑΕΚ, από το παρελθόν. Ξέρω ότι είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ότι παλεύει για τίτλους. Πέρασε ένα διάστημα κακό, αλλά τώρα είναι ξανά στην πρώτη κατηγορία και θα παλέψει ξανά για τίτλους. Ο Ροντρίγκο μου έχει πει, ότι έχει φανταστικούς οπαδούς και πίστεψέ με, αυτό είναι σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή", υποστήριξε στο Sport24.gr

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα, και στο παρελθόν έχει περάσει από τις Πάρμα, Μιραντέλα, Εσπίνιο, Τοντέλα και Μπέιρα-Μαρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ