ΑΕΚ

Ελαφριά ανησυχία για Τσιγκρίνσκι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ, αλλά εκτιμάται ότι δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Μετά τον Χρήστο Αλμπάνη, ένα ακόμα ζήτημα ανησυχίας - έστω και ελαφριάς - προέκυψε την Πέμπτη (12/7) στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο. Βγήκε από το γήπεδο και δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της δουλειάς, που αφορούσε τις στατικές φάσεις. Αμέσως έσπευσαν πάνω στον Ουκρανό στόπερ και ο γιατρός της ομάδας Άλκης Καλλιακμάνης και ο Χρήστος Καρβουνίδης αλλά και ο Χριστόφορος Κόλα.

Η πρώτη εκτίμηση είναι, πως η ζημιά είναι σοβαρή και δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να φανεί ποια θα είναι η… εξέλιξη αυτών των ενοχλήσεων. Και φυσικά αν θα καταφέρει ο Τσιγκρίνσκι, να αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής (13/7) με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ