ΑΕΚ

Εκτός προπονήσεων ο Μπαρμπόζα

Εκτός προπονήσεων ο Μπαρμπόζα
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Φευγάτος" είναι πλέον από την ΑΕΚ ο Έλντερ Μπαρμπόζα. Δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (19/8) ο Πορτογάλος εξτρέμ. Νέο φιλικό με Άρη την Τετάρτη (24/8).

Εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το αυριανό (20/8) φιλικό με τον Ατρόμητο αλλά και εκτός... προπονήσεων έμεινε σήμερα (19/8) ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Δείγμα πως πλέον, έστω και αν δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία για την μεταγραφή του, είναι φευγάτος.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν μπήκε στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Έκανε προπόνηση ξεχωριστά και μόνος του. Ενώ μάζεψε τα περισσότερα από τα πράγματα. Δεν χαιρέτησε πάντως τους συμπαίκτες του. Δείγμα πως δεν πρόκειται να φύγει... αύριο για το Ντουμπάι. Πιθανότατα θα πάει στο Περιστέρι να παρακολουθήσει το φιλικό ή θα πάει την Δευτέρα στα Σπάτα για να πει το αντίο.

Εκτός αν χρειαστεί να αναχωρήσει νωρίτερα για υπογράψει στην Αλ Γουάσλ. Πάντως συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ομάδα από το Ντουμπάι, προς το παρόν δεν υπάρχει. Παρότι σήμερα συμπληρώθηκαν 48 ώρες διαπραγματεύσεων. Ωστόσο όλα δείχνουν πως το θέμα θα τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Φιλικό με τον Άρη

Στο μεταξύ η ΑΕΚ φαίνεται να κλείνει το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει, στο διάστημα μέχρι και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άρη την προσεχή Τετάρτη (24/8) σε φιλικό που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το ανακοίνωσε ο Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του και τους επανέλαβε πως πρέπει να δουλέψουν σωστά όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου η ομάδα να πάει έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ