ΑΕΚ

Εκτός ο Πατίτο, μέσα Γκάλο και Βράνιες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πατίτο EUROKINISSI SPORTS

Δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος ο Πατίτο Ροντρίγκες και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (12/3, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί τόσο ο Ροντρίγκο Γκάλο όσο και ο Πατίτο Ροντρίγκες να επέστρεψαν και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων ήδη από την προηγούμενη Τετάρτη (8/3). Όμως μόνο ο Βραζιλιάνος μπακ κατάφερε να φωνάξει "παρών" στο προσκλητήριο που έκανε σήμερα (11/3) ο Μανόλο Χιμένεθ, για την αποστολή του αυριανού (12/3) παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός εξακολουθούσε να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και να μην πατάει καλά το πόδι του. Και ο Χιμένεθ προτίμησε να προφυλάξει τον παίκτη και να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του. Αντίθετα, κανονικά το παρών δίνει ο Όγκιεν Βράνιες, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ