ΑΕΚ

Εκτός Μπακασέτας και (ξανά) Πλατέλλας

Εκτός Μπακασέτας και (ξανά) Πλατέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα και ξανά χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα, οι επιλογές του Ζοζέ Μοράις για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό στην χθεσινή (2/11) προπόνηση ο Τάσος Μπακασέτας, τον κρατούν τελικά εκτός αποστολής από το ματς του Σαββάτου (5/11) με τον Ατρόμητο. Ο Ζοσέ Μοράις δεν συμπεριέλαβε τον διεθνή μεσοεπιθετικό στις επιλογές του, αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε και σήμερα (3/11).

Επίσης εκτός αποστολής κράτησε ο Πορτογάλος τεχνικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Χωρίς να υπάρχει θέμα τραυματισμού. Κάτι που ενδεχομένως είναι ενδεικτικό των σκέψεων του Μοράις για τον Έλληνα εξτρέμ.

Πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε μια έκπληξη το γεγονός πως ο Μοράις δεν πήρε στην αποστολή τον Πλατέλλα, αλλά τον άφησε και εκτός του "διπλού". Και τώρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και παρόλο που απουσιάζει ο Μπακασέτας, ο Πορτογάλος κρατά τον παίκτη εκτός των επιλογών του.

Κατά τα άλλα, στην αποστολή επέστρεψε ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος ήταν ανέτοιμος με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα έχει βάλει προπονήσεις στα πόδια του και είναι ετοιμοπόλεμος.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μοράις αλλάζει θέση στον Πατίτο
Μοράις: "Βελτίωση και νίκες παντού"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ