ΑΕΚ

Εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ

Εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με ψήφους 4-3 η ΕΕΑ έκανε αποδεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και απαγόρευσε την παρουσία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Δεν έπεισε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εξήγηση του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την σχέση του με την ΠΑΕ ΑΕΚ και με ψήφους 4-3 έχασε την υπόθεση και ως εκ τούτου έγινε δεκτή η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί ασυμβίβαστου μεταξύ ΑΕΚ-ΟΠΑΠ.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η "Ένωση" δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η ΕΕΑ έκρινε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο διοικητής της ΑΕΚ και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις. Εφόσον γίνει κάποια καταγγελία στη Super League, μπορεί να μπλέξει περαιτέρω η "Ένωση". Θυμίζουμε πως πέρασε αυτή την διαδικασία μετά την αδυναμία της ΕΕΑ στις 22 Ιουλίου να πάρει απόφαση για το ασυμβίβαστο μετά την καταγγελία των Πειραιωτών (είχαμε ισοπαλία 3-3 και ένα λευκό).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όταν λέμε ασυμβίβαστο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της "Ένωσης" και η ταυτόχρονη παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ. Οι διευκρινίσεις που έδωσε στην Επιτροπή δεν έπεισαν περί μη εμπλοκής του στην ΠΑΕ και γι' αυτό πάρθηκε αυτή η απόφαση με οριακή πλειοψηφία. Μάλιστα, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, ήταν αυτή που ψήφισε αρνητικά για την ΑΕΚ και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Από την Επιτροπή έλεγαν πως η υπόθεση της Κέρκυρας είναι διαφορετική και πως εκεί υπήρχε δόλος και αποδείχτηκε ότι ήταν εικονική η μεταβίβαση σε πρόσωπο που δεν είχε δικαίωμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ